Menu Sluiten

Start verhuur De Barones: 21 februari

De grote verbouwing van het kantoorgebouw aan de Prinses Margrietlaan is in volle gang. We bouwen dit kantoor om naar 131 sociale huurwoningen.

Vooral woningzoekenden die nu in verhouding weinig kans maken, krijgen voorrang bij de toewijzing.

  • Denk aan jongeren tot 28 jaar.
  • Ook alleenstaande ouders na een verbroken relatie met 1 of 2 inwonende minderjarige kinderen (herstarters) krijgen voorrang. Vaak krijgen zij geen urgentie maar hebben wel met spoed een woning nodig.

Vanaf dinsdagochtend 21 februari staan de woningadvertenties op de website van Huren in Holland Rijnland. Wil je wonen in De Barones en reageren op een woning? Dan moet je hier wel ingeschreven staan als woningzoekende. De volgorde van kandidaten loopt via een loting, maar om te reageren, moet je een inschrijfnummer hebben.

Meer informatie over wonen in De Barones