Menu Sluiten

Overstap naar regionale klachtencommissie

Vanaf 1 oktober werkt Woonforte met een nieuwe, regionale klachtencommissie. Met deze overstap nemen we afscheid van de eerdere Klachtencommissie van Woonforte.

De zittingstermijn van alle leden was al ruim voorbij en zij gaven aan te willen stoppen. Voor hun jarenlange deskundige en onafhankelijke inzet spreken wij onze waardering uit. In plaats van een nieuwe klachtencommissie te werven, heeft Woonforte zich aangemeld bij de Klachtencommissie Wonen Zuid-Holland.

Adviezen zijn niet bindend

In een eerder bericht stond dat de adviezen van regionale klachtencommissie bindend zijn. Dat moeten we rechtzetten. De adviezen zijn niet bindend. Nemen we een advies niet over, dan moeten we dat wel schriftelijk beargumenteren.

Komt U er met elkaar niet uit?

Bent u niet tevreden over de dienstverlening? Dan kunt u een klacht indienen. Eerst zal Woonforte zelf binnen de verantwoordelijke afdeling de klacht behandelen en met u proberen om het op te lossen.

Komt u er met elkaar niet uit, dan kunt u de klacht indienen bij de regionale Klachtencommissie Wonen Zuid-Holland. Dit kan via het klachtenformulier op de website van de regionale klachtencommissie.

Meer informatie over de Klachtencommissie Wonen Zuid-Holland vindt u op hun website