Menu Sluiten

Waardebon van 70 euro

In de prestatieafspraken hebben we, Huurdersorganisaties Groene Hart en Stichting bewoners Belangen Habeko, afgesproken met de Gemeente dat ook huurders in aanmerking moeten komen om iets te kunnen doen aan energie besparen.

Dat kan door kleine energiebesparende maatregelen (zoals tochtstrips) te plaatsen in uw woning. Van de gemeente krijgt u daarom een cadeaubon van 70 euro om deze producten te kopen. Goed voor uw portemonnee en voor het milieu!

Wat kan ik met deze bon?

Met deze bon kunt u producten kopen waardoor u minder energie gaat verbruiken en dus uw energierekening omlaag gaat. Tegelijk wordt uw huis zo duurzamer. Dit zijn producten waarmee u energie bespaart zoals tochtstrips, radiatorfolie en ledlampen.

Voor het aanbrengen van sommige producten heeft u toestemming nodig van de woningcorporatie. Dit zijn met name de isolatiemaatregelen, de inductiekookplaat en de thermostaatmengkraan. Twijfelt u? Neem dan contact op met uw woningcorporatie.

De waardebon wordt verstrekt aan: huurders van sociale huurwoningen en particuliere

woningeigenaren en particuliere huurders van woningen in Alphen aan den Rijn met een

WOZ-waarde tot 250.000 euro (peiljaar 2020).

U ontvangt een brief hierover van de gemeente.