Menu Sluiten

Nieuwe prestatieafspraken met woningcorporaties en Gemeente Alphen aan den Rijn.

vlnr Dhr. J.J. Pison, Dhr. L van der Krabben en Wethouder Dhr, G. van As

Vandaag heeft Dhr. J.J. Pison namens de Huurdersorganisatie Groene Hart, samen met de Gemeente Alphen aan den Rijn, woningcorporaties Habeko en Woonforte de jaarlijkse prestatieafspraken over het aantal sociale huurwoningen, de huisvesting van bijzondere doelgroepen en het verbeteren van de woon- en leefomgeving ondertekend.

De prestatieafspraken moeten ervoor zorgen dat iedere inwoner, ongeacht zijn of haar inkomen, passende huisvesting heeft. In 2021 wordt o.a. gestreefd naar het versnellen de bouw van sociale huurwoningen en het waarborgen van de betaalbaarheid van huurwoningen.

Hieronder vindt u alle documenten op een rij: