Menu Sluiten

Monique Brewster nieuwe directeur-bestuurder van Woonforte

Monique Brewster start per 1 december 2019 als directeur-bestuurder bij Woonforte. Zij volgt interim-bestuurder Frans Kooiker op, die tijdelijk deze functie waarnam nadat Rob Donninger Woonforte verliet. Monique Brewster is momenteel nog werkzaam als directeur-bestuurder bij Woningstichting Leusden.

Monique Brewster

Monique Brewster heeft haar sporen verdiend in de volkshuisvesting. Sinds 1989 is zij al werkzaam in de corporatiesector. Zij is ook geen onbekende in onze regio. Monique Brewster is namelijk interimmanager bij Woondiensten Aarwoude geweest. Voor die tijd werkte zij onder meer als vestigingsdirecteur bij Rochdale en als districtmanager bij Patrimonium in Amsterdam Zuidoost.

Monique Brewster: “Ik kijk uit naar mijn start bij Woon forte en zal graag mijn ervaring, ideeën en energie inzetten voor Woon forte en haar huurders. Ik ga mijn schouders zetten onder het realiseren van meer sociale huurwoningen en het betaalbaar houden van de huren. Ook het verduurzamen van woningen en de zorg voor een tevreden huurders vind ik belangrijk.”

Eric Kemperman, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Woonforte, zegt over de aanstelling van Monique Brewster: “Wij zijn blij dat wij voor Woonforte een goede nieuwe directeur-bestuurder hebben gevonden. Een verbinder die oog heeft voor de huurders, de relatie met de gemeente en (zorg)partners en natuurlijk voor de medewerkers. Wij hebben het volste vertrouwen dat Monique Brewster in samenwerking met alle betrokkenen onze ambities gaat waarmaken”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *