Menu Sluiten

Eric Kemperman nieuwe voorzitter RvC

Woonforte heeft een nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen: Eric Kemperman.

Eric Kemperman

Eric Kemperman
Eric Kemperman is een ervaren toezichthouder in de sector Volkshuisvesting. Hij bekleedde eerder verschillende toezichthoudende functies bij andere corporaties. Op dit moment is hij voorzitter van de RvC bij Area Wonen in Uden/Veghel waar op 1-2-2020 zijn tweede termijn afloopt. Daarnaast is hij docent bij opleidingen voor toezichthouders.

Eric Kemperman volgt Ruud de Frankrijker op als voorzitter van de RvC. Ruud de Frankrijker neemt later dit jaar afscheid van Woonforte, want zijn tweede termijn loopt dan af (verlenging mag wettelijk niet meer naar twee termijnen). De benoeming van Eric Kemperman heeft voor het afscheid van Ruud de Frankrijker plaatsgevonden, zodat de nieuwe voorzitter betrokken kon zijn bij de werving van de nieuwe directeur-bestuurder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *