Menu Sluiten

Nieuwe regels 2024 Huren in Holland Rijnland

Om te zorgen dat huurwoningen in onze regio goed en eerlijk worden verdeeld, zijn er regels. Deze regels staan in een Huisvestingsverordening. Met dit bericht informeren we u graag over wat er verandert per 1 januari 2024 en waarom.

Per 1 januari 2024 geldt de nieuwe Huisvestingsverordening 2024. 
Veel regels blijven hetzelfde. Maar er veranderen ook een paar regels. Daarmee wordt verwacht dat huurwoningen sneller vrijkomen.

Bekijk de nieuwe regels  
Twee belangrijke veranderingen ziet u stap voor stap in deze video. Die gaat over uw inschrijftijd en uw woonduur. Een overzicht van alle nieuwe regels vindt u hier. Wilt u de informatie liever op papier? Haal dan een afdruk op bij een van de woningcorporaties in Holland Rijnland.

Op hureninhollandrijnland.nl staan alle adressen. Kijk eerst naar de openingstijden voordat u langsgaat.